perjantai 7. kesäkuuta 2013

Aurinkoinen ilta kameran kera , matka jatkuu

Aurinko paistoi, eikä hyttysetkään kamalasti kiusanneet.  Jossakin piilossa  pesällään silkkiuikku  ja  varmaankin nokikana,  nautimme hiljaisuudesta  ja seisoskelemme hiekkatöyräällä.  Joku sinne jättänyt nuotioroskansa,    lasipullon, kertakäyttölaseja ja muuta roskaa... varmaan olleet liian raskaita kantaa.


 Keskellä  lampea uiskenteli  silkkiuikku herra.
ja piilossa ruovikossa  mustakurkku uikku pariskunta.  Näitäkään en ollut ennen "nähnyt". Sitten poikkesimme lammaslaitumen läpi lintutornille,  kun nyt kerran ohi olimme ajamassa !


 Joskus aiemmin poikkesin samalla tornilla ja siellä oli useampikin harmaahaikara.. jos olisi nytkin ...  Tornista alas katsoessani tämä uiskenteli kovaa vauhtia:


Toisella rannalla   oli tosiaan  harmaahaikaroita,  ainakin  neljä haikaraa   ja  lauma lehmiä .  Kaikki oli hiukan kaukana  minun kameralleni.


Lokkien lentelyä ja syöksyjä  oli upea seurata  ja  yrittää samaan kuvaan lintu ja heijastus veden pinnasta.Tässä vaiheessa oli jo tullut ikävä  pitkiä kalsareita !   Collegepusero ja takki onneksi  oli mukana  ja takin taskussa vielä hanskatkin !  Suomen kesäillat ja yöt eivät kovin lämpöisiä ole,  kun seisoo paikallaan.   No seuraavalla kerralla muistaa taas varustautua villapaidoilla ja  muilla sala-aseilla  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti