keskiviikko 21. marraskuuta 2012

päätöksiä

vihdoinkin  ... menin kauppaan ja ostin itselleni järjestelmäkameran,  EOS 600D.   Kauan minä sitä jaksoinkin mielessäni kääntää ja vääntää   ja tietysti sain selittää,  miksi  haluan/tarvitsen järjestelmäkameran.   Olisin tuohon PowerShot kameraan ihan tyytyväinen, ellen olisi yrittänyt tutkia muutakin kuin tuota automaattista kuvaamista.  Ja sitten olin sen kamerani kanssa aina myöhässä... no se nyt ei  tietenkään ollut yksin kameran vika,  vaan usein sen joka seisoi siellä etsimen takana.

Koko syksyn kävin valokuvauskurssilla, jolla ihan kädestä pitäen opetettiin tutustumista kameraan  ja sen säätöihin.   Minä olen senverran kovakalloinen, että ehkä käytyäni kurssin toiseen kertaan voisin jotain muistaa  puhumattakaan että säädöt olisi tuolla selkäytimessä.  No kurssin  käytyäni uskalsin ostaa edes sen kameran.  Nyt sitten alan selittämään itselleni ja muille, että seuraava hankinta onkin sitten se optiikka ...
 
Jotain kuvia otin ja olen ihan tyytyväinen,  kuvat ovat selkeästi tarkempia  ja taustakin hämärtyy.

             Kuivakukkakimppuni sai luvan olla ensimmäinen  mallini.

Tätä tinttikuvaa olen joutunut suurentamaan huomattavasti,  koska minulla ei vielä ole tarvittavaa putkea.    Olen kuitenkin tyytyväinen, että kuva kesti näinkin hyvin .

Jottei elämä olisi pelkkää harrastelua,  olen ahkeroinutkin tänään.  Painoin tilaamiini T-paitoihin pörröinen salakuuntelija kuvaa.  Loput putkihuivit ovat valmiina lähetettäväksi  myyntiin.   Uudet kokeiluni  mustat sifonkiset tanssihuivit vielä odottelevat  erinäisiä hapsuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti